Your Cart

telefon: 01 54 22 300

Showroom v Ljubljani – najavite se za obisk.

mailto:info@gajcom.si
rebranding in relabeling stanley and stella

Rebranding in relabeling

Rebranding in relabeling gresta z roko v roki, nista pa eno in isto in tudi ni nujno, da oboje uporabite hkrati.

Gremo po vrsti 🙂

Ustvarjate ali krepite svojo blagovno znamko na majicah? Kupujete že izdelane izdelke, kakovostne majice, puloverje, jopice, in jih potem potiskate s svojim logotipom, dizajnom, blagovno znamko?

To se imenuje rebranding. Vzamete izdelek, ki vam ustreza, iz redne ponudbe številnih proizvajalcev (vsi, ki jih ponujamo mi), in ga rebrandirate – uporabite za svojo blagovno znamko. To je dovoljeno in povsem v redu. Ti izdelki so prav temu namenjeni. Lahko se zanesete, da so kakovostni, saj vsi naši dobavitelji zelo skrbijo za svoje dobro ime. V svojem kakovostnem rangu vztrajajo leta oz. desetletja. Ponujajo vedno enake izdelke, z leti res izboljšane in posodobljene, ampak v grobem se da dolgo, več let, dobiti povsem enake barve in velikosti, predvsem pa identične kroje istih modelov. Zaloge so po večini zelo dobre in stalne, zato tudi naročanje “po prejemu naročila” ni noben problem. Marsikatera blagovna znamka se zaradi tega zlahka izogne nepotrebni zalogi.

Veliko naših strank, ki naše izdelke, potiskane z njihovo blagovno znamko, prodajajo preko spleta, originalno etiketo pustijo na oblačilih. Ne samo tisti obvezni zakonski del o poreklu blaga in surovinski sestavi, pač pa tudi blagovno znamko proizvajalca. Na sliki vidite etiketo Stanley and Stella. To je eno vodilnih podjetij za relabeling na evropskem trgu. Njihovi izdelki so izdelani iz kakovostnega organskega bombaža, puloverji povečini iz mešanice organskega bombaža in poliestra iz recikliranih plastenk. Skrbijo za res kakovostno izdelavo. Njihovi izdelki, tudi tiste tanjše majice, se izjemno lepo nosijo in perejo. So pa tudi vrhunske za tisk. Stanke, ki so že kdaj poskusile njihove izdelke, vedo, da so res kakovostni, in jim zaupajo. Stanley and Stella izdelkov na trgu ne morete kupiti brez tiska ali vezenja. To pomeni, da so namenjeni prav temu – rebrandiranju, prodaji pod vašo blagovno znamko. Na tilniku imajo vsi izdelki všito etiketo z oznako velikosti izdelka, kar olajša iskanje prave velikosti. Vendar pa tam ni označen proizvajalec, pustili so prostor, da tam potiskate ali prišijete svojo etiketo. Etiketa Stanley and Stella je prišita v stranski šiv iz spodnje strani. Običajno gre za tri trakce, na zgornjem je oznaka proizvajalca in modela (logotip in koda in ime izdelka). Na spodnjih dveh pa ostali zakonsko določeni podatki. Če želite, lahko del etikete z logotipom enostavno odstrižete. Temu bomo potem rekli relabeling. Ni pa nujno, rebranding je možen tudi brez relabelinga.

V naši spletni trgovini je na voljo še več blagovnih znamk, ki jih posebej priporočamo za uporabo za vašo blagovno znamko. Vse so primerne za relabeling, najdete pa jih v spletni trgovini, kjer zbiramo izdelke, ki se res odlično obnesejo za prodajo preko spleta.

Video posnetke kolekcij Stanley and Stella si lahko ogledate na njihovem Youtube kanalu.

Dostava po Sloveniji

brezplačna za naročila nad 250 eur.

Spletna trgovina za podjetja

cene ne vsebujejo 22 % ddv.

Naročila so možna

s tiskom ali vezenjem.

Vse izdelke naročamo sproti,

rok dobave je 5-10 delovnih dni.