Your Cart

telefon: 01 54 22 300

Showroom v Ljubljani – najavite se za obisk.

mailto:info@gajcom.si
recreator majica iz recikliranega bombaža stanley stella

Recikliran bombaž

Stanley and Stella predstavlja novo linijo izdelkov iz recikliranega bombaža. Video predstavitev si lahko pogledate tukaj.

Gre za linijo izdelkov, s katerimi želijo pokazati, kako zelo jim je mar za okolje. Stara oblačila so eden največjih dejavnikov nepotrebne obremenitve okolja. Ljudje smo se navadili kupovati oblačila za vse krajšo uporabo. Obračamo se po modi, kupujemo poceni in želimo biti čim večkrat oblečeni drugače. To pa seveda pomeni, da kopičimo oblačila, ki jih dejansko ne potrebujemo, verjetno je tudi v vaši omari kak kos oblačila, ki ste ga oblekli samo enkrat – niso redki, ki imajo doma še vedno oblačila, ki jih niso oblekli še nikoli.

Nakupovalne navade se spreminjajo počasi, sploh če se zavedamo, da jih krojijo svetovni trgi, ki potrošnjo seveda spodbujajo. Nakupovanje stvari, ki jih ne potrebujemo, je postalo naš vsakdan. Morda se v tem ne prepoznate vi, ki berete naše zapise, saj so naše stranke povečini ljudje, ki si želijo kupovati kakovostne izdelke in jih velikokrat uporabiti. Naša ekipa je že dolgo mnenja, da je to najboljši način skrbi za okolje. 

Najbolj zaželena majica iz recikliranega bombaža je Re-creator.

Najbolj priljubljen pulover s kapuco iz recikliranega bombaža je Re-cruiser.

Zanimiva torba iz recikliranega bombaža Re-totebags

Dostava po Sloveniji

brezplačna za naročila nad 250 eur.

Spletna trgovina za podjetja

cene ne vsebujejo 22 % ddv.

Naročila so možna

s tiskom ali vezenjem.

Vse izdelke naročamo sproti,

rok dobave je 5-10 delovnih dni.