Your Cart

telefon: 01 54 22 300

Showroom v Ljubljani – najavite se za obisk.

mailto:info@gajcom.si
O stanley and stella
Stanley and Stella

V skrbi za vašo blagovno znamko že več kot 10 let!

Od ustanovitve znamke leta 2012, se Stanley / Stella v prvi vrsti osredotoča na enostavnost, pri čemer največ pozornosti posveča uporabni vrednosti oblačil. Gonilna sila ustanovitelja Jeana Chaberta: preseči norme, biti tisti, ki spreminja pravila igre in postavlja nove modne trende za boljši svet.
  
Navdihniti želimo pozitivno spremembo – tako s kolekcijo kot s poslovnimi partnerji iz različnih okolij, ki bodo lahko z nami ponudili svojim strankam izdelke, ki  spoštujejo ljudi, okolje in dobre poslovne prakse. 
 
Stremimo k proizvodnji bolj  pristnih in bolj odgovornih oblačil, ki jih boste s ponosom nosili in prodajali. Kosi, ki začenjajo spremembo v tekstilni industriji, izdelani bolj humano, etično in ekološko.
 
Stanley stella bio majice
stanley stella vrednote
Bio bombaž, ekološka pridelava ...

Nenehno stremimo k temu, da dosegamo najvišje standarde. Oglejte si naše

gots

GOTS

 
The Global Organic Textile Standard (GOTS) oz. Globalni standard za organski tekstil, je vodilni svetovni standard v proizvodnji organskih vlaken. Sloni tako na ekoloških kot tudi na medčloveških kriterijih, ter je pridobljen po najstrožjih kriterijih, povezanih z organskim bombažem.
 
Certifikat zagotavlja, da je bombaž organski pridelan brez gensko spremenjenih semen in brez uporabe nevarnih kemikalih. Zagotavlja tudi sledljivost od zbiranja pridelka do dobave končnemu kupcu, vključno s sledenjem vsem fazam proizvodnje.

VEČ O GOTS

OCS

OCS

 
The Organic Content Standard (OCS) oziroma Standard organske pridelave je prostovoljni mednarodni standard, s katerim dokazujemo vsebnost organskih sestavin v končnem izdelku. S pomočjo tega standarda sledimo celotni proizvodnji od pridelave surovin do izdelave končnega izdelka.
 
Ta certifikat se nanaša na izdelke  Stanley/Stella, ki vsebujejo manj kot  70% organskega bombaža. Stanley/Stella je ‘PETA-Approved’, kar pomeni, da ne izvajamo niti ne financiramo nobenih preskusov na živalih, kar velja za sestavine, formule in končne izdelke. Zavezujemo se, da tega tudi nikoli ne bomo počeli. Naši izdelki so  100% veganski in vsebujejo 0% živalskih vlaken, tako skrbimo, da se živalim ne dogaja nič hudega.

VEČ O OCS

GRS

GRS

 
The Global Recycled Standard (GRS) oziroma Globalni standard recikliranja je glavni svetovni standard za recikliranje tekstila.
Ta standard se nanaša na celotno proizvodno verigo in preverja sledljivost, okoljevarstvene principe, družbene zahteve, vsebnost kemikalij in označevanje. Vsi materiali iz recikliranega bombaža, recikliranega poliestra in recikliranega najlona so pri nas certificirani s certifikatom GRS.
 

VEČ O GRS

 
OEKO – TEX

OEKO – TEX

 
Standard 100 by OEKO-TEX ® je svetovno najbolj poznan standard za oceno škodljivih snovi v blagu. Naš certifikat potrjuje, da so izdelki Stanley/Stella izdelani brez kemikalij, ki so škodljive za človeško zdravje in okolje.
Standard 100 prav tako prepoveduje določene potencialno škodljive substance, katerih uporabe sicer zakonodaja še ne prepoveduje, s čimer zagotavljamo, da so naši idelki povsem skladni z regulativo EU REACH.

VEČ O OEKO-TEX

PETA

PETA

 
Stanley/Stella je ‘PETA-Approved’, kar pomeni, da ne izvajamo niti podpiramo nikakršnih testiranj na živalih, pa naj gre za sestavie, formule ali končne izdelke, ter se zavezujemo, da tega tudi nikoli ne bomo počeli.
Naši izdelki so 100% veganski in vsebujejo 0% živalskih vlaken. Tako skrbimo, da se živalim ne zgodi nič slabega.

VEČ O PETA

FAIR WEAR FOUNDATION

FAIR WEAR FOUNDATION

 
Fair Wear Foundation (FWF) oziroma Fundacija za  pošteno trgovino s tekstilom je neodvisna organizacija, ki se ukvarja s tekstilnimi izdelki, blagovnimi vnamkami, delavci v promocijski in tekstilni industriji z namenom izboljšati pogoje dela v oblačilnih tovarnah. FWF redno izvaja nadzore v tovarnah naših partnerjev po načrtu za izboljšave Corrective Action Plans (CAPs). Kjer je to potrebno, skrbi za pravice delavcev v smislu njihovih pravic, varnosti, dostojanstva in poštenega plačila.
Stanley/Stella je članica FWF od leta 2012. 

POROČILO O NAŠI ZNAMKI

Textile Exchange

Textile Exchange

 
Textile Exchange oziroma Izmenjava tekstila je svetovna neprofitna organizacija, ki tesno sodeluje s svojimi člani in jih usmerja k prehodu na bolj zaželena vlakna, k večji integriteti in sporštovanju standardov, ter k odgovorni dobavni verigi.
Stanley/Stella sodeluje in pri vsakoletni raziskavi Material  Change  Index  oziroma Indeks sprememb materiala,  ki sledi napredku v smeri bolj trajnostni uporabi surovin.
 

VEČ O TEXTILE EXCHANGE

Dostava po Sloveniji

brezplačna za naročila nad 250 eur.

Spletna trgovina za podjetja

cene ne vsebujejo 22 % ddv.

Naročila so možna

s tiskom ali vezenjem.

Vse izdelke naročamo sproti,

rok dobave je 5-10 delovnih dni.